P.M.P.İ.Ö.OKULU 6-A

6-A SINIFI ÖĞRENCİLERİ DERSLERİ

AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 

Teknoloji Tasarım : Üretiyorum

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Pınar

MesajKonu: Teknoloji Tasarım : Üretiyorum   Perş. Şub. 19, 2009 5:23 pm

Bu çalışmayı aradım bulamadım sitede ama bu çalışmada ögrenciler yani bizler bir fikir üreterek onu n maketini tasarlıyolar bende bi çaalışma yaptım bu çalışmamda bir satranç ttahta yaptık bu satranç tahtasına bazı bilgiler ekledik mesela bunun sol kısmında beyaz-mavi bölemü var orası iyi veya kötü gittiğini gösteriyo beyaz kötü mavi ise iyi gittigini gösteriyo bunu nsl anlıyo satranç tahtasını kişiye egöre tam orta sında bi kolon yaptık burda iyi kötümü gittiği imkansız hamle yaptığı kısaca açıklıyor.

Bazı oynamayı bilmeyen arkaşlarımız oynamaya heves ettikleri zamn nasıl oynıyacaz demesin onunda çözümüde bulduk o yaptıgımız kolonun içinde anlatıyor arkadaşlar biz derken ben ve 4 arkadaşım bunu yaptık ve 85,80,70,70 notlarını aldık bunun hepimizin aynı almamazının sebebi günlüktü (hiç sevmediğim bişe)

NOT: arkadaşlar sizinde bu konuda yapacagınız işlerde başarılar diliyorum...Bu çalışmayı aradım bulamadım sitede ama bu çalışmada ögrenciler yani bizler bir fikir üreterek onu n maketini tasarlıyolar bende bi çaalışma yaptım bu çalışmamda bir satranç ttahta yaptık bu satranç tahtasına bazı bilgiler ekledik mesela bunun sol kısmında beyaz-mavi bölemü var orası iyi veya kötü gittiğini gösteriyo beyaz kötü mavi ise iyi gittigini gösteriyo bunu nsl anlıyo satranç tahtasını kişiye egöre tam orta sında bi kolon yaptık burda iyi kötümü gittiği imkansız hamle yaptığı kısaca açıklıyor.
Kullanıcı profilini gör

Teknoloji Tasarım : Üretiyorum

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» Teknoloji ve tasarım-eğilebilen sürahi
» Bilim Fen ve Teknoloji Kulübü Toplum Hizmeti
» 6. Sınıf Nasıl Üretelim - Bulunan Eşyaları Sahiplerine Ulaştıralım (Yapım Kuşağı)
» DENEY 1
» Haşlanmış Yumurta Soyacağı